Îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor cu AUTISM

 

Ionela Olariu Capuano Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

43.5% Complete
2,175 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu există cadou mai frumos pentru mine decât fericirea de a putea aduce un strop de bucurie în inima oricui! Le cunosc și le iubesc pe Adelina și pe Renata iar pe mama lor o admir pentru toată forță și dăruirea cu care lupta pentru acești copii și pentru familiile lor. În spatele fiecărui zâmbet de copil este o întreagă familie care zâmbește. Va invit sa adunăm cât mai multe zâmbete pentru ei! Mulțumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Organizația a fost înființată în 2015 din dorința Aureliei, mama unui fetițe diagnosticată cu autism. În doar 3 ani de activitate putem spune că ne bucurăm de un real impact pe plan național.

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

13 Donații

Marta

75 RON
La multi ani!
28 Feb 2019
La multi ani!
28 Feb 2019
La multi ani, fina ! Te iubim.
28 Feb 2019
28 Feb 2019

Simona Chirica

150 RON
La mulți ani frumoși și buni! Astăzi soarele strălucește pentru tine, asemeni sufletului tau cald. Te îmbrățișez cu drag!
28 Feb 2019

Colectivul Berărie Nenea Iancu

150 RON
Ziua de naștere este una dintre cele mai importante zilele din an , daca nu , poate cea mai însemnată. De aceea noi , colectivul Berariei Nenea Iancu vă dorim ca si anul acesta sa fie la fel pentru dumneavoastră. Fie ca binele, frumosul şi adevarul să vă însoțească la tot pasul. La mulți ani binecuvântați alaturi de cei dragi !!!
28 Feb 2019

Geanina si Alex

150 RON
28 Feb 2019

Colectivul Aristocratis

200 RON
Va dorim sa aveti parte de dragoste, sanatate, intelepciune, bucurii, ganduri senine, prieteni adevarati si speranta in viitor. Sa ramaneti mereu tanara si cu acelasi spirit vesel! La multi ani! Colectivul Aristocratis.
27 Feb 2019
La mulți ani sănătoși, fericiți și liniștiți!!!
27 Feb 2019

Marius Novac

250 RON
Nu puteam sa-l egalam pa Francesco ! Oricum eu cred ca el a scapat cam ieftin anul acesta ! LA MULTI ANI IONELA!
26 Feb 2019
La multi ani fericiti Ionela! Te pup!
26 Feb 2019
La multi ani iubirea mea! Te iubesc si te respect enorm si sunt foarte mandru de tine!
25 Feb 2019

Gabriel ROTARU

75 RON
Niciodata nu-i prea tarziu!
25 Feb 2019
Ionela Olariu Capuano : Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri
Îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor cu AUTISM