MAGIC RESTART

 

Daniela Chiculiță Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Prieteni dragi,

Vă invit să daruim magie pentru centrul „Căsuța din poveste”. Copiii cu autism au nevoie de o căsuță a lor iar eu am ales să adun picătură cu picătură de lumină din inimile bune până când minunea se va întâmpla. Poate de Crăciun. Poate mai devreme, poate mai târziu. Tot ce știu este că sper cu toată inima alături de ei, copii și părinți, într-un start și un restart al omului bun. Fii zâmbet bun. Fii zâmbetul potrivit pentru minunea asta. Omule drag zâmbește ochilor care nu știu să zâmbească și ține cu bucurie de mână pe cineva chiar străin ție dar care de o mână care să îl țină o clipă are nevoie... pentru că adesea strânsoarea caldă a mâinii cuiva venită pe neașteptate e unicul detaliu ce nu se poate uita pentru o viață întreagă. Pentru că adesea doar clipa din strânsoarea caldă a mâinii cuiva, venită pe neașteptate, salvează și se transformă în veșnicie. Fii miracol, fii magic restart și veșnicie pentru speciali. Lasă să curgă o picătură de magie din tine. Te îmbrățișez cu drag.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Organizația a fost înființată în 2015 din dorința Aureliei, mama unui fetițe diagnosticată cu autism. În doar 3 ani de activitate putem spune că ne bucurăm de un real impact pe plan național.

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

Moș Crăciun e prin definiție un Galantom. În fiecare an, în preajma Craciunului, el ne aduce aminte că suntem ființe care se împlinesc prin dăruire. Nu ne simțim niciodată mai împliniți decât atunci când împărtășim cu cei care au nevoie de ajutor ce avem mai bun în noi.  Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie d

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Daniela Chiculiță : Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri
MAGIC RESTART