Dana Sandu - Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

Alerg din iubire pentru copiii cu AUTISM

2,500 RON Donatii stranse
100% Complete
2,500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"Sunt ale mele deplin doar cele pe care le-am dăruit și iubit." (Gabriele DAnnunzi)

Am decis să alerg cu sufletul și inima mea pentru un VIS. Visul Asociației "și noi suntem copiii voștri" de a avea un centru pentru autism care să le aparțină cu adevărat. Centrul actual în care își organizează activitățile este o locație închiriată. Și atunci, totul este dificil pentru că fiecare lună înseamnă o luptă dusă pe plus pentru costurile de chirie. Voi alerga pentru visul lor în cadrul evenimentului Semimaraton pentru Autism, ediția cu numărul 3. Vă invit și pe voi să fiți aproape de inima mea donând bucurie și stabilitate. Cu puțin putem împreună să fim schimbarea în bine pentru suflete minunate ce au nevoie de noi pentru a privi spre viitor cu mai puțină teamă. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

Organizația a fost înființată în 2015 din dorința Aureliei, mama unui fetițe diagnosticată cu autism. În doar 3 ani de activitate putem spune că ne bucurăm de un real impact pe plan național.

Avem nevoie de un centru pentru autism, al nostru, pentru totdeauna

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

6 Donatii

Anonim

500 RON
21 Jun 2019

Anonim

650 RON
18 Jun 2019
06 Jun 2019

Silvia Malache

150 RON
24 May 2019

Anonymous

500 RON
17 May 2019

Anonymous

200 RON
01 Apr 2019