Cristina Bachia - Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

Alerg din iubire pentru copiii cu AUTISM

150 RON Donatii stranse
6% Complete
2,500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Când ești împăcat cu tine însuți, când în suflet ai liniște, pace și armonie, atunci ești într-un loc bun. Când în suflet adie vânt proaspăt de primăvară, nu te mai ajunge raul și chiar de te ajunge, nu poate decât sa te atingă și apoi pleacă pe unde a venit. Când în suflet și în minte e o armonie completă și gândurile tale sunt învăluite în zâmbete, atunci ești într-un loc bun. Dacă ai reușit să ajungi în locul ăla, nu iți mai lipsește nimic, pentru că ești fericit, mulțumit și împăcat cu puținul tău, atât cât este iar în ochii tăi este mai mult decât de ajuns. “Everything happens for a reason!”

Am decis să alerg cu sufletul și inima mea pentru un VIS. Visul Asociației "și noi suntem copiii voștri" de a avea un centru pentru autism care să le aparțină cu adevărat. Centrul actual în care își organizează activitățile este o locație închiriată. Și atunci, totul este dificil pentru că fiecare lună înseamnă o luptă dusă pe plus pentru costurile de chirie. Voi alerga pentru visul lor în cadrul evenimentului Semimaraton pentru Autism, ediția cu numărul 3. Vă invit și pe voi să fiți aproape de inima mea donând bucurie și stabilitate. Cu puțin putem împreună să fim schimbarea în bine pentru suflete minunate ce au nevoie de noi pentru a privi spre viitor cu mai puțină teamă. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

Organizația a fost înființată în 2015 din dorința Aureliei, mama unui fetițe diagnosticată cu autism. În doar 3 ani de activitate putem spune că ne bucurăm de un real impact pe plan național.

Avem nevoie de un centru pentru autism, al nostru, pentru totdeauna

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

2 Donatii

Mult succes, Cris
27 Mar 2019
Suntem ceea ce punem in ceilalți , nu ceea ce strângem in noi sau pe lângă noi . Felicitări Cristina Bachia !
16 Mar 2019