Mariana Frunză - Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

Îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor cu AUTISM

290 RON Donatii stranse
9.6666666666667% Complete
3,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Anul acesta am ales o altfel de locație în care să îmi sărbătoresc ziua de naștere. Are legătura cu inima, cu inima mea și sper mult și cu inimile voastre. Anul acesta vă invit de ziua mea să sărbătorim dăruind iubire pe plus acelora care de iubire au atât de multă nevoie. Așadar vă invit să renunțați la cadouri, mici atenții în cinstea mea și acei bani care s-ar fi cheltuit să îi dăruim copiilor cu autism. Am ales asociația "Și noi suntem copiii voștri". I-am ales pe ei pentru că există multă emoție acolo și multă dăruire. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez pe toți.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

Organizația a fost înființată în 2015 din dorința Aureliei, mama unui fetițe diagnosticată cu autism. În doar 3 ani de activitate putem spune că ne bucurăm de un real impact pe plan național.

Avem nevoie de un centru pentru autism, al nostru, pentru totdeauna

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

Semimaraton pentru Autism ~ 2019

Ediția a 3-a Semimaratonului pentru autism, organizat anual la Galați de Asociația Și Noi Suntem Copiii Voștri, va avea loc pe 1 septembrie 2019. Alergăm pentru că ne dorim să avem un centru

6 Donatii

Carmen Păunica Corodeanu

30 RON
Pentru lumea albastra
26 Jul 2019

Mirela Namolosu

50 RON
Let's do it..
26 Jul 2019
La multi ani fericiti, scumpa mea doamna de suflet! Ma bucur ca va cunosc, sa fiti sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! Va pup si imbratisez cu mare drag!
18 Jun 2019

Anonymous

100 RON
Stiu ca ajung unde trebuie!!!
14 Jun 2019
Felicitări pentru implicare!
13 Jun 2019
La mulți ani!
12 Jun 2019