Te invit la ziua mea

 

Codruța Miron Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dacă ai putea să vii la ziua mea, ai veni? Și mi-ai cumpăra o floare? Dăruiește-mi azi o îmbrățișare care îmi va bucura inima, oferă-mi o donație pentru copiii cu autism. În vreme de pandemie, de ziua mea, te invit lângă inima mea să aducem ÎMPREUNĂ alinare, altor inimioare. Îți mulțumesc! Te îmbrățișez prieten bun.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Organizația a fost înființată în 2015 din dorința Aureliei, mama unui fetițe diagnosticată cu autism. În doar 3 ani de activitate putem spune că ne bucurăm de un real impact pe plan național.

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

16 May 2020
Codruța Miron : Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri
Te invit la ziua mea