Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

Fonduri urgente în lupta cu COVID-19 pentru spitalele din Județul Galați

Status: Fundraising

Asociația Și noi suntem copiii Vostri depune eforturi pentru sprijinirea spitatelor din județul Galați.

[ Show more ]

3,470 RON

Sumă:

1

Galantomi:

30

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În contextul pandemiei cauzate de SARS-CoV-2, Asociația și noi suntem copiii voștri atrage atenția că persoanele din categoriile sociale vulnerabile sunt expuse, o dată în plus, riscurilor și marginalizării.

Organizația își va intensifica în perioada următoare eforturile de sprijinire și protecție a beneficiarilor sociali, concentrându-se pe următoarele componente-cheie: accesul la servicii medicale pentru copii și adulți, mai ales în contextul unei crize umanitare, în care accesul la servicii publice este limitat sau îngreunat de situația în care se află spitalele.

Organizatia depune eforturi pentru sprijinirea spitatelor din județul Galați.

Ne-am implicat donând și vom merge înainte cerând sprijin în comunitate oricui simte că poate fi aproape cu o picătură de speranță pe plus pentru a putea oferi ajutor pe mai departe.

Este nevoie urgentă de echipamente de protecție pentru personalul spitalelor: (halate, măști, mănuși, ochelari), viziere, substanțe dezinfectante biocide.

Orice suport este binevenit pentru salvarea vieților. Fie că donăm, fie că suntem furnizori de echipamente, onești. Noi vrem să salvăm vieți.

Haideți să încercăm împreună.